Kanapé Blog

Print Friendly

Az emberek életében fontos egy jó minőségű kanapé a nappaliban. Hisz egy fárasztó munka nap után jól esik le ülni egy jó kanapéra és elfeledkezni mindenről. Egy kanapé  élet tartama ha jó minőségű ki birhat olyan 4-5 évet is.

Ezért nagyon fontos jól választani , és hogy hogyan is válasszunk kanapét ?

Az  üzletben töltsünk elég időt és ne szégyelljünk addig ülni, vagy heverészni, amíg meg nem találjuk a megfelelő darabot. Próbáljuk óvatosan megemelni a kanapé egyik sarkát, hogy érezzük a súlyát. A jól elkészített keret nehéz, tehát amelyiket viszonylag könnyen emeljük, annak kételkedjünk tartósságában. De az nem azt jelenti hogy a könnyebb kanapé nem tartós vagy nem jó. Ezért minden egyes kanapé vásárlás idején kérdezzük meg az eladót a fontosabb információkról is .A huzat mintái illeszkedjenek pontosan és, ha párna is jár a kanapéhoz, azok menjenek a kanapé többi részéhez is .

A kanapék között a legnépszerűbb funkció, hogy a kanapé kinyitható legyen, jól pakolható ágyneműtartóval rendelkezzen, és ha napi szinten kell mozgatni akkor mindez egyedül is könnyedén elvégezhető legyen.

Kanapé